نمک (طبیعی) از نگاه علم و احادیث(۱)
امام باقر(ع):
اگر مردم میدانستند که در نمک چه خواصی هست، خود را جز به آن مداوا نمیکردند (بحار الانوار، ج ۶۶، ص ۳۹۴، ح ۲)
امام کاظم(ع):
سفره ای که در آن نمک نباشد، بی برکت است. آغاز کردن غذا با نمک، برای تندرستی، بهتر است (الکافی ، جلد ۶ ، صفحه ۳۲۶ ، حدیث ۵)
دکتر بران والد، فوق تخصص قلب:
وجود مقادیر کافی منیزیم، کلسیم و پتاسیم در غذای مصرفی، عامل کاهش فشارخون به مقدار ۴/۶ میلی متر جیوه در افراد فشار خونی و مقدار ۲/۵ میلی متر جیوه در انسان های عادی می شود و مهمترین این عناصر، منیزیم است که مقدار آن در غذای مصرفی روزانه به حدی کم است که قابل ذکر نیست اما در نمک طعام به وفور یافت می شود.
(بیماری های قلب و عروق/دکتر بران والد/ویرایش هشتم/صفحه۱۱۱۴)
دکتر محمد دریائی متخصص علوم بیولوژیک:
به موجب بررسی های دقیقی که امروزه معمول داشته اند، بیش از پیش وجود نمک را برای ادامه حیات لازم و ضروری تشخیص داده اند. با مصرف نمک طعام فشارخون همیشه ثابت (و تنظیم) باقی می ماند.
(نمک دریا، سالم ترین نمک هستی/دکتر محمددریائی)
پ.ن:
محققان تهیه کننده نمامتن: آقای علی نژاد، آقای صادقیان، خانم قائمیموسسه باور باران